Brvnare

Kuće u potpunosti napravljene od drveta ( smrča, jela ). Kvadraturu i model birate Vi, mi je krojimo po Vašoj želji i montiramo na željenoj lokaciji.

Brvnare

Izrađuju se od veoma kvalitetnog drveta, uklapanjem bez korištenja vijaka , premazano vodootpornom zaštitom koje su otporne i na atmosferske promjene. Kod izrade i postavljanja istih vršimo izradu i ugradnju grilja na stolariju sa fiksnim i pomičnim ljestvicama.

Brvnare- Dizajn po želji

Garantujemo da imamo najbolji omjer cijene i kvaliteta u što se lično možete i uvjeriti. S obzirom na standard života koji nam je nametnut, garantujemo da smo pravi izbor za Vas.

Brvnare-Exterijer

Obvezujemo se da ćemo sve projekte dovršiti u skladu s vremenskim okvirima postavljenim našim klijentima. Koristimo najbolje tehnologije i alate kako bismo osigurali da se svi poslovi obavljaju brzo.

Unikatan interijer

Dugogodišnje iskustvo i stručnost uposlenih koristi nam kao garant da svi ugovoreni zahtjevi budu obavljeni stručno i brzo što svakako utiče na kvalitet usluge koje pružamo.

Brvnare- kuće od drveta

Brvnare – kuće u potpunosti napravljene od drveta ( smrča, jela ). Kvadraturu i model birate Vi, mi je krojimo po Vašoj želji i montiramo na željenoj lokaciji.

Drvene konstrukcije mogu trajati vijekovima ukoliko se pravilno zaštite. Zbog svojih dobrih tehničkih osobina drvo ima široku primjenu u arhitekturi, upotrebljava se za nosive konstruktivne elemente, obloge, podove,stubišta, stolariju, privremene pomoćne konstrukcije pa sve do izrade namještaja.

brvnara

Naši projekti

Brvnara

Izgradnja objekta Brvnara 100% ekološki izgrađena kuća. Trupci smreke promjera 350 – 550 mm – smreka – najjeftiniji građevinski materijal– posjeduje baktericidna svojstva i ne izaziva alergijske reakcije– povećana toplinska izolacija– prirodna ventilacija – kontinuirana izmjena zraka u strukturi stabla

Read More »

Izgradnja kuće

Izgradnja objekta Ytong blokovi: – toplotna izolacija – upotrebom ytong blokova vaša kuća je več optimalno izolirana– prirodni sastav – proizvedeni od prirodnih materijala ( kvarcni pijesak, cement, gips i kreč)– masivan, trajan i otporan na pritisak– jednostavna i precizna

Read More »